Dakkapel Reiniging

Vraag een offerte aan!

Een schone dakkapel zorgt voor een mooi aangezicht van uw huis. Wij reinigen graag uw dakkapel voor u, zodat u zelf het dak niet op hoeft.

Dakkapel Reiniging

U heeft geïnvesteerd in de uitbouw van uw woning, door middel van een dakkapel. Of deze nu van kunststof is of van hout, elke dakkapel heeft onderhoud nodig. Eén keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt verlengt de levensduur aanzienlijk en voorkomt onaangename verrassingen en eventuele schade. Als u uw dakkapel wilt reinigen, dan is de kans groot dat u ook de zijwanden wilt schoonmaken. Een schone dakkapel zorgt voor een mooi aangezicht van uw huis. Wij reinigen graag uw dakkapel voor u, zodat u zelf het dak niet op hoeft.

Met gebruik van de juiste materialen en de juiste schoonmaakmiddelen zorgen wij dat uw dakkapel schoon, mooi en goed onderhouden word. Invloed van regen, algen, mos en vogel uitwerpselen zorgen ervoor dat uw trespa of schilderwerk flink aangetast kan worden. Vandaar dat wij u adviseren uw dakkapel eens per jaar grondig te laten reinigen waardoor de komst van een dure timmerman en/of schilder nog een flinke periode uitgesteld kan worden.

Wij gebruiken geen hogedrukreiniger om uw dakkapel schoon te maken, aangezien dit kan resulteren in schade aan uw dakkapel. Wij reinigen uw dakkapel eerst met stromend water om hem zand- en stofvrij te maken, om vervolgens de dakkapel met een vuilafstotende shampoo te wassen.

Een opdracht is altijd inclusief opruimen en glasbewassing van uw dakkapel. Andere ramen van uw huis direct mee laten wassen, smeren van draairamen, reinigen van raamsponningen aan de binnenzijde en eventueel smeren van ventilatieroosters kan tegen een aanvullende offerte worden meegeleverd.

Wilt u het reinigen van uw dakkapel uitbesteden aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op

Waar bestaat ons onderhoud uit?

Stap 1

Het verwijderen van zand, groene aanslag, schimmels, mossen en andere aangroei die zich aan uw dakkapel hebben gehecht.

Stap 2

Het verwijderen van de aanslag die mogelijk een schurend effect kan hebben op uw dakkapel.

stap 3

Het verwijderen van losliggende materialen zoals bladeren en dergelijke op uw dakkapel.

stap 4

Na de onderhoudsbeurt wrijven wij uw dakkapel helemaal voor u op.

stap 5

Als laatste controleren wij uw dak op eventuele schade.

.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor onderhoud & renovatie aan uw vastgoed?