Camera inspectie

Camera inspectie

Met behulp van een geavanceerd camerasysteem, bekijken wij de binnenkant van uw schoorsteenkanaal. Om veilig te blijven stoken, raden wij aan om minimaal één keer per vijf jaar een uitgebreide controle te laten uitvoeren. Met onze camera sporen wij zonder hak- en breekwerk knelpunten, verstoppingen, asbest enz.  op. Na onze inspectie ontvangt u van ons uiteraard een volledig rapport.

Wij raden u altijd aan om een inspectie te laten doen bij het gebruiken van een schoorsteen waarvan u de geschiedenis niet kent.

Ook na een schoorsteenbrand raden wij een camera-inspectie aan. Het schoorsteenkanaal kan behoorlijk aangetast worden door een brand, waardoor bv. scheuren zijn ontstaan. In de meeste gevallen werkt de brandweer met zwaar geschut om de brand meester te worden. Ook dit kan later voor problemen zorgen

All Building Services Duiven

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op!

DAKKAPEL REINIGING DAKTECHNIEK GEVELTECHNIEK SCHOORSTEENTECHNIEK ISOLATIE SCHOONMAAK WERKZAAMHEDEN ZONNEPANEEL REINIGING van All Building Services. Heeft u storm en/of waterschade aan uw dak? Ons team staat 24 uur per dag klaar om alle denkbare noodreparaties uit te voeren. Binnen 2 uur zijn wij ter plaatse om uw probleem op te lossen. All Building Services is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het onderhouden en renoveren van uw vastgoed. Wij hebben een breed assortiment aan diensten voor u beschikbaar, waarmee wij een complete facelift aan uw woning of bedrijfspand kunnen geven. Van Zonnepaneelreiniging tot Schoorsteenvegen, wij staan voor uw klaar. All Building Services is uw partner als u op zoek bent naar: Dakkapelreiniging Daktechniek Geveltechniek Schoorsteentechniek Isolatie Schoonmaak werkzaamheden Zonnepaneel Reiniging Wij zijn voornamelijk werkzaam in Arnhem, Duiven, Apeldoorn, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort en Doetinchem. Maar ook buiten deze gebieden komen wij graag bij u langs.