Dakpanreiniging

Dakpanreiniging

Het meest schadelijk voor uw pannendak kan mosgroei zijn. De wortels van het mos groeien namelijk in de poriën van uw dakpannen. Deze wortels worden bij neerslag nat en gaan bij vorst uitzetten. Het gevolg is dat de bovenste laag van uw dakpannen kan gaan afbrokkelen, derhalve verliezen de dakpannen hun waterafstotende werking en kunnen er lekkages ontstaan.

Behalve schone gevels hecht men in toenemende mate waarde aan een schoon dak. Het dak vormt immers ook een groot gedeelte van het aangezicht van uw woning. De meest voorkomende vormen van vervuiling op daken zijn mos, algen en atmosferische vervuiling.

Na de reinigingswerkzaamheden is het aan te raden om uw dak te voorzien van een nieuwe beschermlaag zodat u de levensduur van uw dak aanzienlijk kan verlengen.

All Building Services Duiven
All Building Services Duiven

Er zijn twee opties voor het beschermen van uw dak

Impregneren

Door middel van een kleurloos beschermend middel wat er voor zorgt dat de dakpannen waterafstotend worden en voorkomt aanzienlijk aanhechting van algen, mos etc.

Uw dak blijft er veel langer schoon uitzien en de pannen slijten minder hard omdat ze geen vocht meer opnemen.

Dakcoating

Dakcoating is in de meeste gevallen 75% goedkoper dan een nieuw dak. Het coaten van uw pannendak zorgt er voor dat het dak 12 tot 15 jaar weer is beschermd en uw dak ziet er weer als nieuw uit!

De coating word doormiddel van airless-spuitaperatuur in 2 lagen aangebracht. Ramen, dakdoorvoeren, dakkapellen, en windveren worden voor het aanbrengen van de dakcoating afgeplakt. Dakcoating is leverbaar in diverse kleuren en glans varianten.

Wij komen graag bij uw langs om diverse proefmonsters te laten zien en een passend advies uit te brengen.

Voordelen dakpancoating :

-Vermindering van de aanhechting van algen, mos en schimmels.
-Levensduur van de pannen wordt aanzienlijk verlengd.
-Het dak ziet eruit als nieuw.
-Waarde vermeerdering van uw woning
– gemiddeld 75% goedkoper dan een nieuw dak

Vraag een vrijblijvende offerte op.

All Building Services Duiven

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op!

All Building Services beschikt over het juiste gereedschap en bouwkundige kennis om een dak inspectie en rapportage voor u uit te voeren.

Om onaangename verrassingen te voorkomen, is het raadzaam uw dak tijdig aan de buitenkant te laten inspecteren. De meest voorkomende gebreken die uit inspecties naar voren komen, zijn:

  • Pannen die niet meer op de juiste plaats liggen (door storm of windvlagen bv) en daardoor niet meer goed op elkaar aansluiten. Hierdoor ontstaat op den duur lekkage en kunnen gevaarlijke situaties ontstaan (doordat de pannen van het dak waaien)
  • Aantasting van houtwerk en/of isolatiemateriaal
  • Aantasting van pannen of dakbedekking door algen of mos
  • losliggende nokvorsten (met lekkage als gevolg)
  • Vocht of schimmel op binnenmuren of plafond kan voortkomen uit dakproblemen.

Veel van deze problemen zijn eenvoudig op te lossen, als ze maar op tijd worden geconstateerd

dakpanreiniging DAKKAPEL REINIGING DAKTECHNIEK GEVELTECHNIEK SCHOORSTEENTECHNIEK ISOLATIE SCHOONMAAK WERKZAAMHEDEN ZONNEPANEEL REINIGING dakpanreiniging van All Building Services uit Duiven. Heeft u storm en/of waterschade aan uw dak? Ons team staat 24 uur per dag klaar om alle denkbare noodreparaties uit te voeren. Binnen 2 uur zijn wij ter plaatse om uw probleem op te lossen. All Building Services is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het onderhouden en renoveren van uw vastgoed. Wij hebben een breed assortiment aan diensten voor u beschikbaar, waarmee wij een complete facelift aan uw woning of bedrijfspand kunnen geven. Van Zonnepaneelreiniging tot Schoorsteenvegen, wij staan voor uw klaar. All Building Services is uw partner als u op zoek bent naar: Dakkapelreiniging Daktechniek Geveltechniek Schoorsteentechniek Isolatie Schoonmaak werkzaamheden Zonnepaneel Reiniging dakpanreiniging Wij zijn voornamelijk werkzaam in Arnhem, Duiven, Apeldoorn, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort en Doetinchem. Maar ook buiten deze gebieden komen wij graag bij u langs.