Schoorsteen opmetselen

Vraag nu een offerte aan!

All building services heeft in opdracht van Ronald Gerressen B.V  op deze kerk een nieuwe schoorsteen opgemetseld. Wij hebben hier de volgende werkzaamheden verricht – het slopen v/d schoorsteen – aanbrengen van lood – opnieuw opmetselen – nieuwe kop aan smeren – wederom alles afvoegen – demontage daksteiger -schoonmaken van de werkplek – terug plaatsen van bliksem geleider.

In eerste instantie zou een aannemers bedrijf deze schoorsteen opnieuw opmetselen maar ze lieten het afweten omdat ze deze klus niet aan durfde te gaan. Wederom hebben wij ons bewezen dat wij het onmogelijke mogelijk maken en dat wij elke klus aankunnen! In combinatie van vakmanschap, bouwkundig inzicht, beschikking over het juiste gereedschap en kennis van zaken hebben wij dit project tot een goed einde gebracht. Wij zijn dan ook erg trots op onszelf en het resultaat!

Begint uw schoorsteen ook slecht te worden? Wacht niet te lang met het laten renoveren van uw schoorsteen. Wanneer u dit wel doet is de kans groot dat een renovatie al te laat is! En dan zal hij net als deze schoorsteen opnieuw opgemetseld moet worden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op, wij zijn u graag van dienst.

All Building Services Duiven

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor onderhoud & renovatie aan uw vastgoed?