Renovatie Pannendak

Dak renovatie pannendak

Heeft u een oud of slecht onderhoudende pannendak? All Building Services is gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van uw pannendak. Elk dak verkeerd in een andere staat, dus elk dak heeft ook andere manier van aanpak nodig als het gaan om renovatie.

Enkele voorbeelden van onze diensten betreft het renoveren van uw pannendak zijn :

– Het verwisselen van kapotte dakpannen
– Reinigen en coaten/impregneren
– Nokvorsten repareren / nieuwe ondervorst aanbrengen
– vervangen panlatten
– Aanbrengen damp werende folie
– Oude pannendak vervangen voor een compleet nieuw pannendak ( Isolatie ook mogenlijk )
– Vervangen lood/zink aansluitingen
– Renovatie schoorsteen

All Building Services Duiven
All Building Services Duiven

All Building Services beschikt over het juiste gereedschap en bouwkundige kennis om een dak inspectie en rapportage voor u uit te voeren.

Om onaangename verrassingen te voorkomen, is het raadzaam uw dak tijdig aan de buitenkant te laten inspecteren. De meest voorkomende gebreken die uit inspecties naar voren komen, zijn:

  • Pannen die niet meer op de juiste plaats liggen (door storm of windvlagen bv) en daardoor niet meer goed op elkaar aansluiten. Hierdoor ontstaat op den duur lekkage en kunnen gevaarlijke situaties ontstaan (doordat de pannen van het dak waaien)
  • Aantasting van houtwerk en/of isolatiemateriaal
  • Aantasting van pannen of dakbedekking door algen of mos
  • losliggende nokvorsten (met lekkage als gevolg)
  • Vocht of schimmel op binnenmuren of plafond kan voortkomen uit dakproblemen.

Veel van deze problemen zijn eenvoudig op te lossen, als ze maar op tijd worden geconstateerd

dakpanreiniging DAKKAPEL REINIGING DAKTECHNIEK GEVELTECHNIEK SCHOORSTEENTECHNIEK ISOLATIE SCHOONMAAK WERKZAAMHEDEN ZONNEPANEEL REINIGING dakpanreiniging van All Building Services uit Duiven. Heeft u storm en/of waterschade aan uw dak? Ons team staat 24 uur per dag klaar om alle denkbare noodreparaties uit te voeren. Binnen 2 uur zijn wij ter plaatse om uw probleem op te lossen. All Building Services is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het onderhouden en renoveren van uw vastgoed. Wij hebben een breed assortiment aan diensten voor u beschikbaar, waarmee wij een complete facelift aan uw woning of bedrijfspand kunnen geven. Van Zonnepaneelreiniging tot Schoorsteenvegen, wij staan voor uw klaar. All Building Services is uw partner als u op zoek bent naar: Dakkapelreiniging Daktechniek Geveltechniek Schoorsteentechniek Isolatie Schoonmaak werkzaamheden Zonnepaneel Reiniging dakpanreiniging Wij zijn voornamelijk werkzaam in Arnhem, Duiven, Apeldoorn, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort en Doetinchem. Maar ook buiten deze gebieden komen wij graag bij u langs.