Daktechniek

Onze diensten voor uw dak
Vraag een offerte aan!

Onze diensten voor uw dak

Dakpanreiniging

Behalve schone gevels hecht men in toenemende mate waarde aan een schoon dak. Het dak vormt immers ook een groot gedeelte van het aangezicht van uw woning. De meest voorkomende vormen van vervuiling op daken zijn mos, algen en atmosferische vervuiling.
Na de reinigingswerkzaamheden is het aan te raden om uw dak te voorzien van een nieuwe beschermlaag zodat u de levensduur van uw dak aanzienlijk kan verlengen.

Impregneren

Is een kleurloos beschermend middel wat er voor zorgt dat de dakpannen waterafstotend worden en voorkomt aanzienlijk aanhechting van algen, mos etc.

Uw dak blijft er veel langer schoon uitzien en de pannen slijten minder hard omdat ze geen vocht meer opnemen.

Dakcoating

Dakcoating is in de meeste gevallen 75% goedkoper dan een nieuw dak. Het coaten van uw pannendak zorgt er voor dat het dak 12 tot 15 jaar weer is beschermd en uw dak ziet er weer als nieuw uit!
De coating word doormiddel van airless-spuitaperatuur in 2 lagen aangebracht. Ramen, dakdoorvoeren, dakkapellen, en windveren worden voor het aanbrengen van de dakcoating afgeplakt. Dakcoating is leverbaar in diverse kleuren en glans varianten. Wij komen graag bij uw langs om diverse proefmonsters te laten zien en een passend advies uit te brengen.

Voordelen dakpancoating :

  • Vermindering van de aanhechting van algen, mos en schimmels.
  • Levensduur van de pannen wordt aanzienlijk verlengd.
  • Het dak ziet eruit als nieuw.
  • Waarde vermeerdering van uw woning
  • Gemiddeld 75% goedkoper dan een nieuw dak
All Building Services Duiven

Spoedservice: Wij staan 24/7 klaar voor alle noodreparaties (ook voor stormschade).

Heeft u storm en/of waterschade aan uw dak? Ons team staat 24 uur per dag klaar om alle denkbare noodreparaties uit te voeren. Binnen 2 uur zijn wij ter plaatse om uw probleem op te lossen. Heeft u stormschade? Zijn er dakpannen van uw huis gewaaid? Wij repareren alle typen daken en schoorstenen snel en professioneel en veilig.

Vanuit Nederland belt u voor de spoedservice 24/7 naar:

06–83442442

Voor noodoperaties aan uw dak (ook voor stormschade) zijn
wij binnen 2 uur ter plaatse. Meer informatie?

All Building Services Duiven
All Building Services Duiven
All Building Services Duiven
All Building Services Duiven

DAK REPARATIES

Uw dak en de conditie ervan is een van de meest bepalende factoren voor de waarde van een pand. Mede daarom moet iedere dakreparatie goed gebeuren en geen afbreuk aan het geheel doen. Of het nu gaat om een kleine lekkage of om het overdekken met een complete nieuwe laag dakdekking gaat. Een dakreparatie die niet goed en slordig wordt uitgevoerd, zorgt niet alleen altijd voor veel irritatie en extra werk, maar veroorzaakt ook nog wel eens een daling van de waarde van een pand.

Wij van All Building Services zorgen ervoor dat uw dakreparatie uiterst professioneel en nauwkeurig uitgevoerd wordt. Kijk hieronder voor de verschillende diensten die wij voor u kunnen uitvoeren.

All Building Services zorgt ervoor dat uw dakreparatie uiterst professioneel en nauwkeurig uitgevoerd wordt.

dak renovatie pannendak

Heeft u een oud of slecht onderhoudende pannendak? All Building Services is gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van uw pannendak. Elk dak verkeerd in een andere staat, dus elk dak heeft ook andere manier van aanpak nodig als het gaan om renovatie.
Enkele voorbeelden van onze diensten betreft het renoveren van uw pannendak zijn :

– Het verwisselen van kapotte dakpannen
– Reinigen en coaten/impregneren
– Nokvorsten repareren / nieuwe ondervorst aanbrengen
– vervangen panlatten
– Aanbrengen damp werende folie
– Oude pannendak vervangen voor een compleet nieuw pannendak ( Isolatie ook mogenlijk )
– Vervangen lood/zink aansluitingen
– Renovatie schoorsteen

dak reparaties

Een dakreparatie kan hoge kosten met zich meebrengen. Wanneer u ons op tijd inschakelt bent u niet alleen verzekerd van een snelle reparatie, maar kunt u ook hoge kosten vermijden. Stel de reparatie daarom niet te lang uit. All Building Services kan uw dak repareren voor een concurrerende prijs.

Slecht onderhoud of een storm kan schade opleveren aan uw dak. De lekkages die er kunnen ontstaan zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook schade aan uw woning opleveren. Het is daarom van groot belang de dakreparatie op tijd uit te laten voeren. Wij zijn gespecialiseerd in dergelijke dakreparaties en kunnen u doorgaans snel helpen.

Dakgoten

Dakgoten zijn belangrijk voor de afwatering van neerslag en essentieel voor het behoudt van uw dak. Wanneer uw dakgoot niet naar behoren water afvoert is het daarom belangrijk dit snel op te lossen.

Of het nu gaat om de reparatie, het vervangen of plaatsen van dakgoten: bij ons bent u op het goede adres. Wij staan klaar om de reparatie uit te voeren en kunnen u ook van dienst zijn bij het schoonmaken van de dakgoot.

Lood / Zink werkzaamheden

De materialen Lood en Zink zijn bij geen enkel huis, schuur of bedrijfspand weg te denken. Als eigenschappen heeft lood, koper en zink dat het zeer onderhoudsarm is,zich makkelijk laat bewerken, een zeer lange levensduur heeft en dat het een natuurlijk en 100% recyclebaar product is. Ze worden veelvuldig verwerkt in waterdichte aansluitingen van gevels naar daken, van schoorstenen naar daken, nokken en kilgoten van daken, dakgoten en hemelwaterafvoeren.

Heeft u een probleem, lekkage of wilt u vervanging van lood of zinkwerk? Neem dan contact met ons op.

dak isolatie

Dakisolatie houdt de warmte beter in uw huis, aangezien warmte van nature opstijgt. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, bespaart u flink op de stookkosten. Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren: zo kunt u de binnen- en buitenzijde van een schuin dak, een plat dak en de zoldervloer laten isoleren.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor onderhoud & renovatie aan uw vastgoed?

 

All Building Services beschikt over het juiste gereedschap en bouwkundige kennis om een dak inspectie en rapportage voor u uit te voeren.

Om onaangename verrassingen te voorkomen, is het raadzaam uw dak tijdig aan de buitenkant te laten inspecteren. De meest voorkomende gebreken die uit inspecties naar voren komen, zijn:

  • Pannen die niet meer op de juiste plaats liggen (door storm of windvlagen bv) en daardoor niet meer goed op elkaar aansluiten. Hierdoor ontstaat op den duur lekkage en kunnen gevaarlijke situaties ontstaan (doordat de pannen van het dak waaien)
  • Aantasting van houtwerk en/of isolatiemateriaal
  • Aantasting van pannen of dakbedekking door algen of mos
  • losliggende nokvorsten (met lekkage als gevolg)
  • Vocht of schimmel op binnenmuren of plafond kan voortkomen uit dakproblemen.

Veel van deze problemen zijn eenvoudig op te lossen, als ze maar op tijd worden geconstateerd