Schoonmaak werkzaamheden

Vraag een offerte aan!

Glasbewassing

Glasbewassing is mensenwerk. Er zijn natuurlijk gebouwen waarvan het glas een standaard formaat heeft en ook makkelijk te bereiken is, zowel buiten als binnen.  Toch geldt dat niet altijd voor histo­rische panden, bebouwing in de binnenstad of panden met een bijzondere architectuur. Voor dat soort glas is de beste oplossing een ervaren glazen­wasser. Een glazen­wasser die zijn hoofd, zijn handen en, waar nodig,  een ladder, een steel of hulp gebruikt.

Zonnepaneelreiniging

U zult niet alleen langer plezier hebben van uw goed onderhouden zonnepanelen. Goed onderhoud zorgt ook voor meer zonne-energie. Zonnepanelen die bedekt zijn met stof, pollen of bladeren leveren immers minder zonne-energie op. Daarnaast is het van belang  om te checken of de panelen nog goed zijn bevestigd en naar behoren werken. Het is daarom zaak om minstens een keer per jaar een reiniging/controle te laten uitvoeren.

Het technische onderhoud van zonnepanelen bestaat uit het nalopen en checken van alle kabels en koppelingen. Ook worden de panelen nagekeken op paneelbreuken. Alleen wanneer u het onderhoud aan uw zonnepanelen serieus aanpakt, zult u het hoogste rendement kunnen ontvangen.

Dakkapelreiniging

U heeft geïnvesteerd in de uitbouw van uw woning, door middel van een dakkapel. Of deze nu van kunststof is of van hout, elke dakkapel heeft onderhoud nodig. Eén keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt verlengt de levensduur aanzienlijk en voorkomt onaangename verrassingen en eventuele schade. Als u uw dakkapel wilt reinigen, dan is de kans groot dat u ook de zijwanden wilt schoonmaken. Een schone dakkapel zorgt voor een mooi aangezicht van uw huis. Wij reinigen graag uw dakkapel voor u, zodat u zelf het dak niet op hoeft.

Met gebruik van de juiste materialen en de juiste schoonmaakmiddelen zorgen wij dat uw dakkapel schoon, mooi en goed onderhouden word. Invloed van regen, algen, mos en vogel uitwerpselen zorgen ervoor dat uw trespa of schilderwerk flink aangetast kan worden. Vandaar dat wij u adviseren uw dakkapel eens per jaar grondig te laten reinigen waardoor de komst van een dure timmerman en/of schilder nog een flinke periode uitgesteld kan worden.

Vloeren

Het is van groot belang dat uw vloer regelmatig goed schoon wordt gemaakt en dat deze op frequente basis wordt onderhouden. Of het nu bij u thuis is of bij uw bedrijf, een vloer verdient wel regelmatig aandacht om op deze wijze een schoon aanzicht te geven en om deze tegen aanslag en slijtage te beschermen. Het maakt daarbij niet uit welk type vloer u heeft, of u nu vloerbedekking, kurk, een houten vloer of laminaat heeft, wij zorgen dat deze weer gaat glanzen.

Ook voor herstel van de vloer kunt u bij ons terecht, ons personeel is vakkundig en wij komen langs op een moment dat u het beste uitkomt. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen om zo zelfs de meest hardnekkige aanslag en vlekken van de vloer te verwijderen. Elke vloer behoeft weer een andere aanpak en door onze expertise in te schakelen weet u dat uw vloer de zorg en de aandacht krijgt die het verdient. Een slecht onderhouden vloer kan zorgen voor onherstelbare schade en dat zou zonde zijn, laat uw vloer dus op een regelmatige basis controleren om zo onnodige kosten en werkzaamheden te voorkomen.

Trappenhuizen

Het trappenhuis van een gebouw zorgt voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Wilt u ook graag een mooi visitekaartje uitstralen met uw bedrijfspand? Wij zorgen voor een goede eerste inzicht bij binnenkomst door de schoonmaak van uw trappenhuizen. Naast de schoonmaak van trappenhuizen bij bedrijfspanden, verzorgen wij ook de schoonmaak van trappenhuizen in appartementencomplexen. Een fijne thuiskomst begint immers bij de entree.

Door te zorgen voor een schone en frisse woonomgeving creëert u meer woon genot. Laat niet uw buurman of buurvrouw verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak en schakel All Building Services in.

All Building Services zorgt ervoor dat uw schoonmaak werkzaamheden uiterst professioneel en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Schoonmaak werkzaamheden

Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Schoonmaak van kantoren, scholen, instellingen, woningcomplexen, winkelcentra, algemene ruimten etc.
  • Glas- en gevelreiniging
  • Industriële reiniging
  • Tapijtreiniging
  • Levering van sanitaire benodigdheden
  • Graffiti-bestrijding
  • Reinigen en behandelen van natuursteen- en linoleumvloeren
  • Hoogwerker verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor onderhoud & renovatie aan uw vastgoed?